menu
Echte & oprechte
aandacht

Echte & oprechte aandacht

In januari 2013 heeft Amanda haar bedrijf opgericht. Met passie voor marketing, communicatie en creatie. Met focus op de klant. Met overzicht en aandacht voor ieder project. En met oog voor de kleinste details. Omdat juist die details het verschil kunnen maken. Het verschil tussen een gemiddeld zeventje of een topscore. En Amanda gaat voor haar klanten voor het beste resultaat. Altijd.

Kansen & oplossingen

Ze denkt in kansen en oplossingen. ‘Linksom of rechtsom, we gaan het gewoon doen.’ Die aanpakkersmentaliteit zet ze in voor een (communicatie)campagne, nieuwsbrief, website of internationale conferentie. Voor ZZP, MKB of grote internationale bedrijven: alle opdrachten zijn bij Amanda in goede handen.

Dankzij haar brede werkervaring aan zowel klant- als bureauzijde schakelt Amanda makkelijk met betrokken partijen. Ze kent het klappen van de zweep. Ze werkt projectmatig en resultaatgericht in de tijdelijke wij-vorm. Samen met u. En samen met door haar geselecteerde professionals. Vakidioten met het communicatieve en creatieve hart op de juiste plaats.